top of page
Woods with Fog

Klant aan het woord

Jan Humblet

Super professioneel team,: werken secuur,snel en proper! Felicitaties ! Mechelen, mei, 2023

2800 Mechelen - mei 12,2023

Blyweert jacqueline

Een boom was omgevallen bij de buren op 7 april,ondanks met verlof heeft de firma beterams gezorgd dat die boom de volgende dag nog weg was.3 andere bomen dreigden te vallen.De firma is dan ook meteen dinsdag na het paasverlof ook deze bomen komen verwijderen. De jongens hebben keurig werk verleendBedankt aan allemaal

Keerbergen - april 13,2023

Herman Michiels

Zeer professioneel en vriendelijk team. Correcte opvolging van de gemaakte afspraken. Proficiat !

Keerbergen - maart 27,2023

Fam Smet-Bott

Met dank voor het vakkundig aftoppen van een 13-tal elzen tot op 4 meter hoogte op een goed uurtje werken. Alles zoals overeengekomen. Onze hoed af! Tremelo-november 2022

Tremelo - november 29,2022

hendrik de boeck

Hartelijk dank aan jullie voor de snelle en zeer professionele opruiming van een verwaarloosd bos, goed gedaan, dank u wel

Blaasveld - augustus 6,2022

nona beterams

ja ja ik ben de dochter van WIM BETERAMS ik ben zo trots op mijn mama en papa het is onbeschrijfelijk hoe trots ik wel niet ben! maar ik ben ook hel trots op de mannen die papa helpen natuurlijk het is enorm zwaar werk zo een job maar mijn papa is sterk en kan dat aan!

rijmenam - juli 28,2022

Deel jouw ervaring met ons
Hoe tevreden ben jij?

Dankjewel!

Ceulemans - Depouillon

Dank aan team Beterams! Een eik viel op ons dak tijdens storm Eunice en deze werd professioneel verwijderd door jullie! We kregen ook een extra service van hen, zij hielpen ons om een zeil over ons dak te spannen om het af te schermen tegen de regen. Hoedje af!

Rijmenam - maart 9,2022

Janssen

Zeer professioneel bedrijf. Wim en zijn collega's zorgde voor een mooi bouwrijp perceel. En dat in minder dan 3 dagen :)

Bonheiden - februari 16,2022

Vleminckx - Cloet

Een grote den zou op termijn een bedreiging vormen voor de eigendom van de buren. Deze werd in alle veiligheid volledig geveld. De prijs was volledig in lijn met de geleverde kwaliteit. Zeer tevreden van de communicatie en de snelle opvolging.

Baal - december 22,2021

Vandevelde-Castermans

Toen bij een recente storm 2 dennenbomen met wortels uit de grond waren gekomen en er schade diende te komen hebben jullie ons meteen kunnen helpen. Amper een uurtje na het telefonisch contact stond Wim bij ons en met zijn kennis en expertise stelde hij ons meteen gerust. De werken werden de volgende dag zeer correct en efficiënt uitgevoerd. Hartelijk dank voor de zeer snelle en vriendelijke service.

Keerbergen - november 5,2021

Nicky en Claudia

Prima professionele partij, zeer aangename communicatie! Handelen snel en tegen een correct tarief.

Putte - oktober 29,2021

wim Cerneels

Proper en degelijk werk voor een correcte prijs. Alles ( en meer dan vooraf afgesproken ) zeer correct opgeleverd.

Grasheide - Putte - oktober 27,2021

Mast Alex

Alles prima. Vooraf komen kijken, op afgesproken datum werden de werk vakkundig en snel uitgevoerd. 25 coniferen waren op nog geen volledige voormiddag geveld en afgevoerd. Prijs van de offerte = prijs die je betaalt. Merkelijk verschil in prijs met enkele andere offertes. Zeker een aanrader en aan te bevelen firma!

Mechelen - juli 15,2021

Walter Van den Enden

Zeer tevreden voor de snelle service. Wij werden op tijd verwittigd voor de levering welke perfect werd uitgevoerd en de bijkomende factuur werd ook digitaal doorgestuurd. Een tien op tien en een bank vooruit.

Bonheiden - mei 20,2021

Paul Roggemans

Drie grote populieren van 30 jaar oud op paal gesnoeid, een plataan ingekort, hout mooi in blokjes gezaagd en alle afval afgevoerd in halve dag tijd ondanks af en toe een bui en stevige wind. Ik had gevreesd dat bij zulk werk enige schade onvermijdelijk zou zijn, maar de klus werd geklaard zonder enige schade, duidelijk een zeer professioneel team, het was een goede keuze om Bomen Beterams voor dit werk te vragen.

Mechelen - mei 18,2021

Cindy De Preter

Knap werk van een op elkaar ingesteld team! Snelle, professionele en propere uitvoering van de werken. Super content en voor een gunstige prijs! Heel tevreden van de service !

Putte - maart 18,2021

Wim Doms

Top! Heel tevreden met jullie werk. Indrukwekkend hoe jullie op enkele uren tijd 5 grote platanen snoeiden. Alle hout en afval werd netjes opgeruimd. November 2020

Mechelen - februari 26,2021

Werner Michiels

Whoo .. wat een service !! Na telefonische contact stond Wim (de baas) na 1 uur al bij ons om te kijken . Ik verschoot over de aangename prijs, mijn broer betaalde het dubbele voor minder bomen .. 1 probleem bij mezelf .. zat met een deadline omdat ze een omheining kwamen plaatsen .. Geen probleem voor "Bomen Beterams". Na enkele weken kreeg ik telefoon en ze kwamen ter plaatse. En wat een team .. zo op elkaar ingesteld , niemand van de 5 of 6 gasten stond 10 sec met zijn vingers te draaien, iedereen kende professioneel zijn job, en super vriendelijk .. Bij het vellen van de bomen vielen deze op de centimeter dat ze vouwden. En de opkuis was ook total af !! 1 woord : TOP !!!

Keerbergen - februari 19,2021

Isaline Thomas

Hartelijk dank voor de snelle interventie, en de propere afwerking! Super personeel ook, heel professioneel, correcte prijs! Een echte aanrader & aanbeveling!

Schiplaken - december 17,2020

Herman Vanden Bossche

Wat een team ! Ontzettend tevreden over de 5 grote eiken die ze hebben verwijderd. Met super materiaal, een team dat op elkaar is ingespeeld, heel professioneel & vriendelijk. Prijs offerte is prijs bij betaling, datum van uitvoering gerespecteerd. Super !

Haacht - oktober 13,2020

Deneef

Een hele rij coniferen, enkele hazelaars en een acacia moesten geveld worden en de wilde wingerd tegen onze hoge gevel moest gesnoeid worden. Dit alles werd op iets meer dan een halve dag gedaan. Snel, efficiënt en zeer professioneel gewerkt maar vooral alles erg proper achtergelaten. Superteam!

Wijgmaal - februari 5,2019

leo janssens

Prachtig werk. 17 oude sparren op uiterst professionele wijze veilig omgedaan op een dag. Alles opgekuist. Prima team. Proficiat!

bonheiden - januari 17,2019

Sabine

Enkele berken waren te groot geworden... Geen boom echter te lastig voor het topteam van Beterams! Professionele kerels, snel & vakkundig werk, alles netjes opgeruimd achteraf en daarna een mooie nieuwe boom en laurierkers aangeplant. Prachtig werk! PS. Dit is al de tweede keer dat wij beroep doen op Beterams! Dat spreekt voor zich...

Reet - december 11,2018

Gielen

Professioneel werk van een topteam! Felicitaties.

Keerbergen - mei 17,2018

Claessens

professioneel advies en uitvoering, kwaliteitsvol,.. we gaan jullie zeker aanbevelen aan anderen!

Kontich - maart 23,2018

Peeters

Snelle en grondige uitvoering Goede ploeg

Keerbergen - januari 23,2018

Van rode gino

Na stormschade 1 boom op de woning en andere boom dreigde op woning te vallen. Om 18.00u ‘s avonds zijn Wim en zijn team nog aan zeer moeilijke karwei begonnen en doorgewerkt tot 21.30u. Enkele dagen later alles verzaagd en netjes opgeruimd. Proffesionele en vriendelijke kerels..Een aanrader. Bedankt .

3191 Boortmeerbeek - januari 19,2018

Jos Geyskens

Vaklui!!! Correcte opvolging van de gemaakte afspraken en zéér vriendelijke ploeg. Na afloop van de werken werd alles bovendien netjes opgeruimd. Een dikke pluim voor Wim Beterams en zijn team!

Wilsele - augustus 20,2017

Tony Vanrijkel

Nu al de vierde keer Wim Beterams met zijn team laten komen om nu 21 dennen te vellen, zoals gewoonlijk op de afgesproken dag en ALLES tip-top in orde, proficiat mannen

Rijmenam - juni 24,2017

Jaak Troch

Met deze wens ik mijn grote tevredenheid mede te delen voor het uitgevoerde werk,ondanks de moeilijke werkomstandigheden, BRAVO .

Kapelle-op-den-bos - april 27,2017

CONTACTEER ONS.

Adres

Bomen Beterams bv
Watermolenstraat 20
2820 Rijmenam

Email

info(at)bomenbeterams.be

 

Telefoon

015 34 34 04

 

Gsm

0478 33 66 26

 

  • Instagram
  • White LinkedIn Icon
bottom of page