top of page
1.jpg

OVER ONS

Welkom op de website van Wim Beterams.

Wij zijn gespecialiseerd in het vellen en snoeien van alle bomen en hebben meer dan 20 jaar ervaring. Onder onze klanten hebben wij zowel particulieren, gemeenten, bedrijven als tuinaanleggers. Op onze site vindt U informatie over onze activiteiten, onze expertise en de nodige contactinformatie. Zo kan U ontdekken welke meerwaarde wij U kunnen bieden. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied zijn we in staat om u met de meest diverse problemen op een professionele manier verder te helpen.

Ons bedrijf is gevestigd in Rijmenam bij Mechelen en we zijn actief over heel België. Onze hoofdactiviteiten zijn het vellen en snoeien van bomen. Dit gaat van het vellen of snoeien van kleine bomen tot grote en moeilijke bereikbare of zelfs gevaarlijk staande bomen.

15-jaar-logo.png

Door onze kennis en jarenlange ervaring vellen en snoeien wij bomen zowel al klimmend, als met behulp van een hoogwerker en kunnen wij een boom gecontroleerd weghalen of snoeien. Dankzij ons uitgebreid machinepark kunnen wij een boom ontmantelen, de stronk uitfrezen met een stronkenfrees en de takken verhakselen tot houtsnippers. Zo is geen enkele boom voor ons een probleem.

Ook bouwgronden en industrieterreinen ontbossen wij op een professionele manier. De bomen worden gerooid en verzaagd tot brandhout of meegenomen indien dit gewenst is. De stronken op bouwgronden en industrieterreinen worden uitgegraven of uitgefreesd.

Onder de term “boomverzorging” verstaan wij niet alleen het vellen en snoeien van bomen, maar ook het onderzoeken (expertise), determineren en behandelen van boomziektes en het bestrijden van plagen. Wij zijn één van de weinige officieel erkende boomchirurgen.

Aangezien geen enkele opdracht van dezelfde aard is, hanteren wij geen standaardprijzen. Wij komen steeds ter plaatse voor het opstellen van een vrijblijvende prijsofferte.


Mocht u nog bijkomende vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

CONTACTEER ONS.

Adres

Bomen Beterams bv
Watermolenstraat 20
2820 Rijmenam

Email

info(at)bomenbeterams.be

 

Telefoon

015 34 34 04

 

Gsm

0478 33 66 26

 

  • Instagram
  • White LinkedIn Icon
bottom of page